








سلام خدمت تمام کاربران محترم ، از اینکه سایت اکسلیها رو دنبال می کنید بسیار خرسندم.امیدوارم تا اینجا تونسته باشم مطالب مفیدی رو در اختیار شما قرار داده باشم.

یکی از پرکاربردترین ابزارهای موجود در اکسل رو میشه conditional formatting نامید.چون این ابزار هم سرگرم کننده است و هم در زیباسازی و حرفه ای تر کردن فایل اکسل به شما کمک زیادی می کند

شاید تا حالا برای شما هم پیش آمده باشه که بخواهید یک ستون از اعداد و ارقام رو بر یک عدد خاصی تقسیم و یا به یک عددی ضرب کنید.این کار اغلب برای تبدیل ریال به هزار ریال یا میلیون ریال و یا برعکس (تبدیل میلیون ریال و هزار ریال به ریال) مورد استفاده قرار می گیرد.

یکی از کاربران محترم سایت سوال کردن که چگونه میتوان بین دو ساعت ، اختلاف را گرفته و ضرب در یک مبلغ خاصی کنیم.

شاید تا حالا برای شما هم پیش آمده که یکسری از اطلاعاتتون رو بخواهید یه صورت عمومی نمایش داده نشود و فقط کاربر با کلیک بر روی آن از طریق نوار فرمول بتواند اطلاعات داخل سلول را مشاهده کند.

اگر شما هم از آن دست افرادی هستید که حجم جدول داده هایتان زیاد است و میخواهید در هنگام پرینت گرفتن تمام تیترها در بالا جدولها تکرار شود از این ترفند استفاده کنید.

اگر شما هم از آن دست افرادی هستید که حجم اطلاعاتی که با اکسل کار میکنید بسیار زیاد است این روش کاربردی برای جلوگیری از کند شدن کار با اکسل بسیار مفید است.

در اینجا قصد داریم در مورد ابزار بسیار مفید و کاربردی what if analys توضیحات مختصری بدیم.

در قسمت اول آموزش این ابزار ، با تحلیل تک متغیر آن آشنا شدید که در این پست می خواهیم تحلیل دو متغیره رو آموزش بدهیم ، البته به کاربرانی که قسمت اول این آموزش را نخواندند پیشنهاد میشود که قسمت اول این آموزش را از طریق لینک زیر حتما بخوانند....

بنا به درخواست یکی از کاربران محترم سایت اکسلیـها ، آموزش نحوه کار با ابزار data table را به صورت دو قسمتی توضیح خواهیم داد.که قسمت اول آن تحلیل تک متغیره در data table اکسل است که در ادامه می خوانید

همه ساله با آپدیت نسخه های جدید آفیس ، شاهد پیشرفت روز افزون برنامه های آفیس من جمله اکسل هستیم.با عرضه بسته آفیس 2016 ، تغییرات زیادی در این بسته ایجاد شده است که کار را برای کاربران این بسته بسیار آسانتر و در عین حال مدرن تر کرده است.از آنجایی که بیشتر بحث این سایت پیرامون آموزش نرم افزار اکسل هست ، به بیان شرح مختصری از امکانات اضافه شده به اکسل 2016 می پردازیم.

برای اینکه بخواهیم به جای فرمول در سلول مورد نظر فقط داده ها را نمایش بدهیم به این صورت عمل می کنیم :

اگر بخواهیم داده ها و اطلاعاتی که به صورت سطری ثبت کردیم را به صورت ستونی دربیاریم به این صورت عمل می کنیم

در اینجا قصد داریم کلیدهای میانبری که بتواند کار شما را برای کار کردن با اکسل راحت تر و حرفه ای تر بکند آشنا کنیم

اگر شما در یک sheet از چند تا data vaildation (محدودیت) استفاده کرده باشید و بخواهید آن را پیدا کنید به روش زیر عمل می کنیم :

نمودار پارتو یکی از نمودارهای مهم در تحلیل داده هاست که در اون عوامل ایجاد یک متغیر به ترتیب اهمیت نشان داده می شوند. فرض کنید که متغیر موردنظر ما میزان توقف خط تولید بر حسب دقیقه باشه که در یک جدول به ما داده شده. در این مطلب قصد داریم روش رسم نمودار پارتو در اکسل رو برای این متغیر با هم بررسی کنیم.

برای اینکه بتوانید چند سلول یا یک محدوده را با یک نام مشخص تعریف کنید ، در ادامه بخوانید

در زبانه Data گزینه ای به نام data validation وجود دارد که از آن جهت کنترل داده های ورودی استفاده می شود

ما ميتوانيم ليست موجود را بر اساس هر يك از ستونهاي آن به صورت صعودي يا نزولي مرتب كنيم. براي اين كار كافي است به يكي از دو روش زير عمل كنيم :

درExcel دو مدل آدرس دهی به نامهای : آدرس دهی مطلق و آدرس دهی نسبی داریم...

برای رمزگذاری بر روی فایل اکسل یه روشی که در ادامه خواهید خواند ، عمل می کنید :

آشنایی مختصر با برخی از توابع موجود در اکسل ، که در ادامه خواهید خواند ...

یكی از مفیدترین ویژگیهای برنامه Excel ، قابلیت پر كردن داده های متوالی بصورت خودكار می باشد

آشنایی مختصر نحوه کار با sheet ها در اکسل که در ادامه می خوانید...

در ادامه قسمت دوم آموزش نحوه کار با سلولها در اکسل را خواهید آموخت ...

اگر بر روی سلولی كه مطلبی در آن تایپ شده كلیك كنیم و بخواهیم قسمتی از آن را ویرایش كنیم كلید متنی سلول پاك می شود و برای رفع این مشكل به یكی از روشهای زیر عمل می كنیم :

برای ایجاد یك فایل جدید یا یك Book جدید به یكی از روشهای زیر عمل می كنیم...
تعداد صفحات : 2